Manal Abaqouy bij Alfa: Een Junior Fiscalist met Ambities

Lees hier het verhaal van Manal Abaqouy, een 25-jarige junior fiscalist met een enorme passie voor haar vakgebied. Manal heeft een opleidingsachtergrond in Fiscaal Recht en Economie en is momenteel bezig met haar master Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Ze gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen op ons kantoor in Aalsmeer.

Hoewel ze al studeerde in Tilburg voordat ze bij Alfa kwam, bood Alfa haar aan om een studie aan Nyenrode te volgen. Deze studie werd volledig vergoed en de universiteit was voor haar veel beter bereikbaar. Zodoende is Manal overgestapt naar Nyenrode en is ze sinds februari dit jaar begonnen aan haar master. "Het is ontzettend fijn dat Alfa investeert in haar medewerkers," vertelde Manal.

Investering in personeelsontwikkeling

Alfa is het eerste accountantskantoor waar ze mee in aanraking is gekomen en het bevalt haar uitstekend! Ze beschrijft Alfa als een warme, open en gastvrije plek waar iedereen gelijk wordt behandeld, ongeacht hun functieniveau. Volgens Manal heeft dit te maken met de partnerstructuur binnen Alfa: "Het is heel fijn dat Alfa geen partnerstructuur heeft. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met collega's van alle niveaus samen te werken en kun je enorm veel leren."