Salaris en personeel

Hoe kun je groeien bij Alfa Salaris en Personeel?

Als je net bent afgestudeerd, begin je vaak als junior salarisadministrateur. Ongeacht welke studie je hebt afgerond, bij ons krijg je de kans om de het vak salarisadministratie te leren. Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken er afspraken over hoe je dat op een manier kunt die doen af is gestemd op je persoonlijke omstandigheden. Je leert alle kneepjes van het vak en krijgt daarnaast de mogelijkheid om je PDL en/of VPS te halen. Binnen 2-3 jaar groei je door richting medior of salarisadviseur. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past.

Als personeelsadviseur heb je vaak al ergens anders ervaring opgedaan, maar ook starters krijgen de mogelijkheid om te werken als personeelsadviseur. Afhankelijk van je werkervaring begin je als junior, medior of senior. De opdrachten zijn breed en divers en daarom leiden we je ook breed op. We investeren zowel in kennis als sociale vaardigheden. Tijdens je carrière krijg je de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in de richting die bij jou het meest past. Of dit nu verzuim, recruitment of arbeidsrecht is, bij Alfa kan het allemaal.

Bekijk alle vacatures van salaris en personeel. 

Hoe goed pas jij bij de bedrijfscultuur van Alfa? Doe de test!

Image

Bij Alfa mag je

jezelf zijn


We geloven dat iedereen talent heeft en bij Alfa mag je zijn wie je bent en ontdekken wie je wilt zijn.

Of je nu veel ambitie hebt en een concreet ontwikkelplan voor ogen hebt, of je bent op zoek naar een veilige omgeving, we bieden je de ruimte. Ongeacht leeftijd, geslacht of etnische afkomst.

Image

Bij ons is

40 uur echt de max

We vinden een gezonde werk-privé balans van belang. Zo blijf je lichamelijk en geestelijk gezond. We willen dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Daarom stimuleren wij een werkweek van maximaal 40 uur. 

Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant. 

"Ieder maand weer blije medewerkers, daar doe je het voor"

Innovatie en duurzaamheid zijn de motor van onze organisatie. We streven naar een efficiënt werkproces en optimale dienstverlening van onze klanten. Als salarisadministrateur streef je naar een efficiënt werkproces, verwerk je salarisstroken voor onze klanten en zorg je ervoor dat deze medewerkers elke maand weer netjes hun salaris betaald krijgen. Blije medewerkers leiden namelijk tot blije klanten.

Je staat voortdurend in contact met jouw klanten en weet wat hen bezighoudt. Als salarisadviseur adviseer je klanten over optimalisatie van de administratiestraat, nieuwe wet- en regelgeving en je zorgt ervoor dat de klant aan alle eisen voldoet.

Als salarisadministrateur en -adviseur doe je er alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Bij Alfa krijg je alle mogelijkheid om initiatief te tonen. We willen graag dat jij als salarisadministrateur of –adviseur je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart. 

Image

Veel eigenaarschap en verantwoordelijkheid

Bij Alfa Salaris en Personeel geloven we in verantwoordelijkheid en eigenaarschap en krijg je mogelijkheden om te groeien in wat echt voor jou telt. Of je nu als salarisadministrateur, salarisadviseur of personeelsadviseur werkt; jij bent daadwerkelijk van betekenis voor de klant en draagt bij aan het succes van de ondernemer. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, als mens en als professional.

Bij Alfa ben je een personeelsadviseur die vooruit kijkt!

Als personeelsadviseur werk je vaak voor klanten die ook gebruik maken van onze accountancy en fiscale dienstverlening. Daarom sta je dicht bij de klant en je collega-adviseurs. Jij vormt de drijvende kracht door onze klanten goed te kennen en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren heb je veel contact met de klant. Of je nu recent bent afgestudeerd of al een bak met ervaring meeneemt, vanaf de eerste dag bij Alfa heb je klantcontact. Je adviseert klanten op het gebied van recruitment, verzuim en arbeidsrecht. We hebben al veel trajecten succesvol afgerond, van implementatie van een nieuw functiegebouw tot aan de ontwikkeling van een opleidingsprogramma. We doen het allemaal! Jij krijgt de ruimte om een specialisme te kiezen dat bij je past en zo groot te worden in wat echt telt.