Accountancy

Hoe kun je groeien als assistent accountant bij Alfa?

 

Afhankelijk van je werkervaring start je bij Alfa als stagiair of assistent accountant. Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken afspraken over een manier die is afgestemd op je persoonlijke omstandigheden. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past.

Bij Alfa zetten we de ondernemende medewerker centraal. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Uiteraard kan je bij ons je AA-titel behalen en vergoeden we de studie en 50% van je uren. Daarnaast biedt onze Alfa Academie trainingen en opleidingen die je helpen om te groeien als professional maar ook als mens. Ook heeft Alfa een eigen persoonlijk opleidingstraject, onderverdeeld in drie fases. 

Bekijk alle accountancy vacatures.

Hoe goed pas jij bij de bedrijfscultuur van Alfa? Doe de test!

Image

Bij Alfa mag je

jezelf zijn

 

We geloven dat iedereen talenten heeft. Bij Alfa willen we deze talenten tot bloei brengen en je helpen ontdekken wie je wilt zijn.

Of je nu veel ambitie hebt en een concreet ontwikkelplan voor ogen hebt. Of je op zoek bent naar een veilige omgeving waar je jezelf mag zijn en waar je je talenten in kunt zetten. Of dat je jouw ervaring graag overdraagt op anderen.

Wat het ook is, we bieden je de ruimte. Ongeacht leeftijd, geslacht of etnische afkomst. Bij Alfa mag je jezelf zijn!

Image

Bij ons is 40 uur

echt de max

 

We vinden een gezonde werk-privé balans van belang. Zo blijf je lichamelijk en geestelijk gezond. We willen dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Daarom stimuleren wij een werkweek van 40 uur.

Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant.

Hoe kun je groeien als klantbeheerder of accountant?

Heb je een aantal jaar ervaring als (assistent) accountant en weet je hoe je een jaarrekening moet samenstellen en bespreken? Dan stroom je vaak door in de functie van klantbeheerder of accountant. Voor de laatste functie is het wel van belang dat je tekeningsbevoegd bent. We investeren in je ontwikkeling, uiteraard in je vaktechnische kennis. Maar nog belangrijker: in je sociale vaardigheden. Zo kun je echt een sparringpartner voor jouw klanten zijn. We geven je alle ruimte om echt in gesprek te gaan over wat jouw klant beweegt. Jij bent de strategisch partner voor jouw klanten. 

Welke functie je ook bekleedt, bij Alfa krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo heb je veel contact met klanten en is eigenaarschap het uitgangspunt. We willen namelijk dat jij je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart.

Image

Als (assistent) accountant

Groot worden in wat echt telt!

Bij Alfa geloven we in verantwoordelijkheid en eigenaarschap en krijg je de mogelijkheid om te groeien in wat echt voor jou telt. Als assistent accountant of accountant ben je daadwerkelijk van betekenis voor onze klanten en draag je bij aan het succes van de ondernemer. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, als mens en als professional. Zo kan je bij Alfa groot worden in wat echt telt!

Bij Alfa ben je een (assistent) accountant die vooruit kijkt!

Innovatie en duurzaamheid zijn de motor van onze organisatie. We streven naar een efficiënt werkproces en optimale dienstverlening aan onze klanten. Niet meer als accountant achteromkijken maar juist een trusted advisor zijn en klanten helpen om naar de toekomst te kijken. Je kijkt samen met onze klanten vooruit en voegt waarde toe door te sturen vanuit strategisch perspectief.

Wij geloven in lokaal ondernemerschap. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren sta je voortdurend in contact met de klant en weet je als geen ander wat er bij de ondernemer speelt. We willen graag dat jij als (assistent) accountant je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart.