Juridisch

"Groeien bij Alfa is jezelf ontwikkelen als mens en professional"

Als juridisch adviseur ben je daadwerkelijk van betekenis voor de klant en draag je bij aan het succes van de ondernemer. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren sta je voortdurend in contact met de klant en weet je als geen ander wat er bij de ondernemer speelt.

We willen graag dat jij als juridisch adviseur je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart en daarom krijg je bij Alfa mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien in wat echt voor jou telt.

Bekijk alle juridische vacatures.

Hoe goed pas jij bij de bedrijfscultuur van Alfa? Doe de test!

Image

Bij Alfa mag

je jezelf zijn!


We geloven dat iedereen talent heeft en bij Alfa mag je zijn wie je bent en ontdekken wie je wilt zijn.

Of je nu veel ambitie hebt en een concreet ontwikkelplan voor ogen hebt, of je bent op zoek naar een veilige omgeving, we bieden je de ruimte. Ongeacht leeftijd, geslacht of etnische afkomst.

Image

Bij ons is 40 uur

echt de max!

We vinden een gezonde werk-privé balans van belang. Zo blijf je lichamelijk en geestelijk gezond. We willen dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Daarom stimuleren wij een werkweek van maximaal 40 uur. 

Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant. 

Bij Alfa ben je een jurist die vooruit kijkt!

<TEKST>

Hoe kun je groeien als jurist bij Alfa?

Afhankelijk van je werkervaring start je bij Alfa als stagiair, junior juridisch adivseur of juridisch adivseur. Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren op een manier die bij jou past, afgestemd op je persoonlijke omstandigheden. Uiteindelijk ben jij de regisseur van je carrière en bieden we je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past.  

We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven. We bieden innovators en enthousiastelingen alle ruimte om te groeien. Onze Alfa academie heeft een groot aanbod van trainingen en opleidingen die je helpen om te groeien in de richting die bij jou past. Daarnaast heeft Alfa een eigen persoonlijk opleidingstraject, onderverdeeld in drie fases. Wil je meer weten over dit traject of horen wat medewerkers over dit traject zeggen? Kijk dan hier.