Bedrijfskunde

Hoe kun je groeien als bedrijfskundig adviseur bij Alfa?

Als bedrijfskundig adviseur adviseer je onze agrarische klanten. We leiden je - als starter - breed op en we zorgen ervoor dat je de mogelijkheid krijgt te ontdekken waar je echt warm voor loopt. Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren, uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken er afspraken over hoe je dat op een manier kunt doen die is afgestemd op je persoonlijke omstandigheden.  Binnen bedrijfskunde hebben we drie aandachtsgebieden: strategie, wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Uiteindelijk ben jij de regisseur van je carrière en bieden we je alle ruimte je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past.

Bij Alfa stellen we de ondernemende medewerker centraal. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Onze Alfa Academie heeft een groot aanbod van trainingen en opleidingen die je helpen om te groeien. Daarnaast heeft Alfa een eigen persoonlijk opleidingstraject, onderverdeeld in drie fases. 

Bekijk alle bedrijfskundige vacatures.

Hoe goed pas jij bij de bedrijfscultuur van Alfa? Doe de test!

Image

Hier liggen onze roots

Onze oorsprong ligt in de agrarische sector. Ooit opgericht als verzetsdaad, nu het grootste accountancykantoor binnen de melkveesector. Daar zijn we trots op! We geloven in het belang van de agrarische ondernemer en adviseren hen graag bij alles wat er op hen afkomt.

Als bedrijfskundig adviseur ben je de drijvende kracht voor ondernemers

Als bedrijfskundig adviseur sta je agrarische ondernemers bij in het nemen van belangrijke beslissingen. Of het nu gaat over de strategie, bedrijfsvoering of wet- en regelgeving. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij je klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren, heb je veel contact met de klant en weet je als geen ander wat er bij ondernemers en in de sector speelt. Je liefde voor het boerenleven en je hart voor agro werken verbindend. Daarbij willen we graag dat jij als bedrijfskundig adviseur je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart.

Flexibiliteit

is de basis

Je krijgt de mogelijkheid om je werk in te richten op de manier die past bij jouw persoonlijke situatie. Of je je werk wilt combineren met je eigen melkveebedrijf of het liefst fulltime aan de slag gaat, wij bieden je alle vrijheid. Zo kan je jouw privésituatie goed combineren met je werkzaamheden bij Alfa. Dat wat je leert als ondernemer zet je weer in als bedrijfskundige. De kennis die je opdoet als bedrijfskundige kan je weer thuis toepassen.

Zo ontwikkel jij je als mens en als professional.

Image

Bij Alfa

Mag je jezelf zijn

We geloven dat iedereen talenten heeft. Bij Alfa willen we deze talenten tot bloei brengen en je helpen ontdekken wie je wilt zijn. Of je nu veel ambitie hebt en een concreet ontwikkelplan voor ogen hebt. Of je op zoek bent naar een veilige omgeving waar je jezelf mag zijn en waar je je talenten in kunt zetten. Of dat je jouw ervaring graag overdraagt op anderen. Wat het ook is, we bieden je de ruimte.

Ongeacht leeftijd, geslacht of etnische afkomst. Bij Alfa mag je jezelf zijn!

"Groeien bij Alfa is snel verantwoordelijkheid krijgen"

Als bedrijfskundig adviseur ben je daadwerkelijk van betekenis voor de klant en draag je bij aan het succes van de ondernemer. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren, sta je voortdurend in contact met de klant en weet je als geen ander wat er bij de ondernemer speelt.

We willen graag dat jij als bedrijfskundig je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart en daarom krijg je bij Alfa mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien in wat echt voor jou telt.