Fiscaal

Hoe kun je groeien als fiscalist bij Alfa?

Als starter leiden we je breed op. Zo krijg je mogelijkheid om te ontdekken wat het beste bij je past. Doordat je kennis hebt van verschillende fiscale aspecten, kan je de klant breed adviseren. Vanaf het begin van je carrière heb je contact met onze klanten. Je neemt deel aan junior kennisgroepen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Maar je staat er niet alleen voor! Een ervaren collega is je mentor en leert je de kneepjes van het vak. Je kan binnen 2 tot 3 jaar doorgroeien in de richting van medior fiscalist.

Als ervaren fiscalist krijg je binnen Alfa de mogelijkheid om je verder te specialiseren als je dat wilt. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past. Gaat je hart sneller gaat kloppen van estate planning, houd je je het liefst bezig met herstructureringstrajecten of ben je vooral een BTW-specialist? Bij Alfa kan het allemaal.

Uiteindelijk kun je doorgroeien richting senior fiscalist en krijg je de mogelijkheid om je kennis weer over te dragen aan een nieuwe generatie. Klanten en adviseurs schakelen jou in bij complexe fiscale vraagstukken en maken gebruik van je kennis en expertise.

Bekijk alle fiscale vacatures.

Hoe goed pas jij bij de bedrijfscultuur van Alfa? Doe de test!

Image

Kennisgroepen

voor elk ervaringsniveau

Of je net begint of al jaren ervaring hebt, jezelf blijven ontwikkelen is van essentieel belang om onze klanten te kunnen bedienen. Daarom neem je als fiscalist deel aan kennisgroepen. Voor elk specialisme en ervaringsniveau hebben we een aparte groep. Uiteraard vergoeden wij alle studies om een volwaardige adviseur te worden. Mocht je advies nodig hebben bij een fiscaal vraagstuk dan staan de collega’s van bureau vaktechniek fiscaal voor je klaar.

"Groeien bij Alfa is jezelf ontwikkelen als mens en professional"

Als fiscalist ben je daadwerkelijk van betekenis voor de klant en draag je bij aan het succes van de ondernemer. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren sta je voortdurend in contact met de klant en weet je als geen ander wat er bij de ondernemer speelt.

We willen graag dat jij als fiscalist je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart en daarom krijg je bij Alfa mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien in wat echt voor jou telt.

Image

Bij Alfa mag je

jezelf zijn


We geloven dat iedereen talent heeft en bij Alfa mag je zijn wie je bent en ontdekken wie je wilt zijn.

Of je nu veel ambitie hebt en een concreet ontwikkelplan voor ogen hebt, of je bent op zoek naar een veilige omgeving, we bieden je de ruimte. Ongeacht leeftijd, geslacht of etnische afkomst.

Image

Bij ons is

40 uur echt de max

We vinden een gezonde werk-privé balans van belang. Zo blijf je lichamelijk en geestelijk gezond. We willen dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Daarom stimuleren wij een werkweek van maximaal 40 uur. 

Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant. 

Bij Alfa ben je een fiscalist die duurzame waarde creëert

Alfa is een brede zakelijke dienstverlener met als doel duurzaam waarde creëren. Voor onze klanten, de medewerker en maatschappij. Met jouw fiscale kennis voeg je waarde toe en help je de klant te groeien. Je adviseert je klanten op alle belastingfronten en zorgt ervoor dat je complexe vraagstukken helder maakt. Denk hierbij aan: bedrijfsoverdrachten, belastingaangiften, fiscale constructie en estate planning.

Enerzijds beantwoord je vragen vanuit de klant, anderzijds zoek je proactief naar kansen om ondernemers optimaal te bedienen. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Om dit te realiseren sta je voortdurend in contact met de klant en weet je als geen ander wat er bij de ondernemer speelt. Daarbij willen we graag dat jij als fiscalist je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart.