Audit

Werken in de controlepraktijk van Alfa!

De controlepraktijk van Alfa bestaat uit ruim 75 enthousiaste professionals, verdeeld over vier vestigingen. Vanuit Dordrecht, Naaldwijk, Nijkerk en Leeuwarden bedienen wij voornamelijk klanten in het MKB segment. Per vestiging zijn er specifieke klanten meer vertegenwoordigd; zo controleert Naaldwijk veel glas- en tuinbouw en zijn ze in Nijkerk druk met de automotive! Maar bij alle vestigingen staat een gevarieerd en uitdagend klantenbestand op jou te wachten. 

Image

Bij Alfa mag

je jezelf ontwikkelen!

Binnen Alfa Registeraccountants investeren we veel in opleiding en ontwikkeling. Veel collega’s volgen het bachelor- of mastertraject bij Nyenrode of zijn bezig met hun postmaster RA. Voor zowel WO’ers als HBO’ers geldt dat wij de studiekosten en 50% van je studie-uren vergoeden. Maar ook als je het RA-traject hebt afgerond sta je bij ons niet stil en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Alfa zetten we de ondernemende medewerker centraal. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Onze Alfa Academie heeft een groot aanbod van trainingen en opleidingen die je helpen om te groeien.

Daarnaast heeft Alfa een eigen persoonlijk opleidingstraject, onderverdeeld in drie fases. Zo kun je groot worden in wat echt telt. 

Image

Bij Alfa is 40 uur

echt de max!

We vinden een gezonde werk-privé balans van belang. Zo blijf je lichamelijk en geestelijk gezond. We willen dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Daarom stimuleren wij een werkweek van maximaal 40 uur. Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant! 

Tuurlijk, ook wij kennen ‘Busy Season.’. Maar de uren die je overwerkt compenseer je weer op een ander moment.

Image

Bij Alfa

versterken we het team!

Dit doen we door te investeren in elkaar. Als je in dienst treedt krijg je een buddy, afgestemd op jouw senioriteit. Deze collega zal jou door de eerste weken heen loodsen en blijft tijdens jouw loopbaan een vertrouwd aanspreekpunt. Verder hebben we regelmatig gezellige uitjes. Dat kan een etentje zijn met het team vanwege de afronding van een controleopdracht, of een landelijk uitje waarbij we de banden over de verschillende vestigingen weer eens aanhalen!

Image

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Welke functie je ook bekleedt, bij Alfa Registeraccountants krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo heb je veel contact met klanten en is eigenaarschap het uitgangspunt. We willen namelijk dat jij je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart.

avatar

Fou-Khan Tsang

Voorzitter Raad van Bestuur

Bij Alfa krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Zodat jij kunt uitblinken in wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Voor ons is dat samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. 

Je kijkt samen met onze klanten vooruit en voegt waarde toe door te sturen vanuit strategisch perspectief. Wij geloven in lokaal en duurzaam ondernemerschap. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Maar ook door dicht bij jezelf te blijven en je continu te ontwikkelen als mens en professional.