Audit

Hoe kun je groeien als (assistent) accountant audit bij Alfa?

Afhankelijk van je werkervaring start je bij Alfa als stagiair, assistent accountant of registeraccountant. Vanaf de eerste dag krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden uit te voeren, uiteraard binnen de vaktechnische kaders. We maken er afspraken over hoe je dat op een manier kunt die doen af is gestemd op je persoonlijke omstandigheden. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur van je eigen carrière bent en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past.

Binnen Alfa Registeraccountants investeren we veel in opleiding en ontwikkeling. Veel collega’s volgen het bachelor- of mastertraject bij Nyenrode of zijn bezig met hun postmaster RA. Voor zowel WO’ers als HBO’ers geldt dat wij de studiekosten en 50% van je studie-uren vergoeden. Maar ook als je het RA-traject hebt afgerond sta je bij ons niet stil en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Alfa zetten we de ondernemende medewerker centraal. We staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Onze Alfa Academie heeft een groot aanbod van trainingen en opleidingen die je helpen om te groeien.

Daarnaast heeft Alfa een eigen persoonlijk opleidingstraject, onderverdeeld in drie fases. Zo kun je groot worden in wat echt telt. 

Alfa Registeraccountants werkt vanuit de volgende vestigingen: Nijkerk, Zelhem, Gorinchem, Sneek en Naaldwijk.

Bekijk alle audit vacatures.

Image

Bij Alfa mag

je jezelf zijn


We geloven dat iedereen talent heeft en bij Alfa mag je zijn wie je bent en ontdekken wie je wilt zijn.

Of je nu veel ambitie hebt en een concreet ontwikkelplan voor ogen hebt, of je bent op zoek naar een veilige omgeving, we bieden je de ruimte. Ongeacht leeftijd, geslacht of etnische afkomst.

Image

Bij ons is 40 uur

echt de max!

We vinden een gezonde werk-privé balans van belang. Zo blijf je lichamelijk en geestelijk gezond. We willen dat je naast je werk ook een mooi leven hebt, waarin je de dingen kan doen die jij belangrijk vindt. Met familie en vrienden, in de sportclub of in de samenleving. Daarom stimuleren wij een werkweek van maximaal 40 uur. Op een plaats die bij jou past. Thuis, op je werk of bij de klant. 

Tuurlijk, ook wij kennen ‘Busy Season.’. Maar de uren die je overwerkt compenseer je weer op een ander moment.

"Als registeraccountant bied je veiligheid en zekerheid"

 

Integriteit en objectiviteit zijn voor een controleplichtige klant van essentieel belang. Het doel van ons als registeraccountants is onze klanten veiligheid en zekerheid bieden. Afhankelijk van je functie en werkervaring voer je diverse taken uit, vaak op locatie bij de klant. Zo ben je als assistent accountant audit bezig met de controle van diverse posten en toets je bedrijfsprocessen. Als controleleider draag je de eindverantwoordelijkheid van een opdracht, zet je jouw team in beweging en zorg je ervoor dat de projectscope wordt bewaakt.

Ben je in het bezit van je RA-titel en tekeningsbevoegd? Dan draag je als registeraccountant eindverantwoordelijkheid voor een klant en teken je de accountantsverklaring.

Image

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Welke functie je ook bekleedt, bij Alfa Registeraccountants krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo heb je veel contact met klanten en is eigenaarschap het uitgangspunt. We willen namelijk dat jij je werk als uitdagend, plezierig en zinvol ervaart.