Groeien bij Alfa is van betekenis zijn voor de wereld om je heen

homepage-banner

Groot worden in wat echt telt

avatar

Fou-Khan Tsang

Voorzitter Raad van Bestuur

Bij Alfa krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Zodat jij kunt uitblinken in wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Voor ons is dat samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. 

Je kijkt samen met onze klanten vooruit en voegt waarde toe door te sturen vanuit strategisch perspectief. Wij geloven in lokaal en duurzaam ondernemerschap. Jij vormt de drijvende kracht door dicht bij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt. Maar ook door dicht bij jezelf te blijven en je continu te ontwikkelen als mens en professional. 

Image

Toekomstgericht

Krijg jij energie van nieuwe dingen? Dan hebben wij jou veel te bieden.

Wij zijn een innovatief bedrijf, omdat we daarmee niet alleen ons eigen werk maar ook het werk van onze klanten beter maken. Wij zijn ook een duurzaam en B Corp gecertificeerd bedrijf en dat is niet voor niets. De impact van duurzaamheid op het bedrijfsleven en daarmee op de bedrijfsvoering van onze klanten neemt steeds meer toe.

Als misschien wel duurzaamste accountantskantoor van Nederland weten wij als geen ander wat er speelt en welke kansen er liggen.

Waar ligt jouw interesse?

Image

Van betekenis als

waardengedreven organisatie

 

We willen echt iets toevoegen en maken dat ook graag concreet. Samen met onze klanten kijken we ver vooruit. Waar willen ze staan over vijf of tien jaar? Hoe is het nu en wat is er nodig om hun ambities te realiseren? Wij geloven in lokaal ondernemerschap. Dicht bij de ondernemer en alles wat hem of haar bezig houdt, zijn wij op ons best.

Vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

Alfa/ABAB gaat vanaf 1 januari verder onder een nieuwe naam!

Graag brengen we je op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf! Alfa Accountants en Adviseurs en ABAB gaan fuseren. Dit betekent dat wij vanaf half juni (onder voorbehoud) samen verder zullen gaan. Desondanks behouden wij tot eind dit jaar onze eigen naam en gaan wij per 1 januari 2025 verder onder de nieuwe naam genaamd: aaff. Deze fusie brengt spannende nieuwe mogelijkheden met zich mee en versterkt onze marktpositie! Voor jou verandert er verder niets. Lees hier meer.

Image

Als team

doen we het samen


Wij werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op jouw specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. Dat betekent dat we elkaar goed willen leren kennen. En dat we veel aandacht besteden aan het ontwikkelen van soft skills, zoals goed kunnen luisteren en het geven en ontvangen van feedback. 

Zo werk je samen aan jezelf. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Leren bij Alfa: afsluiting Alfa Agro Academie

Leren bij Alfa: afsluiting Alfa Agro Academie

Afsluiting van de Tweede Lichting Alfa Agro Academie Op 27 maart 2024 vierden we een bijzondere mijlpaal: de tweede lichting van de Alfa Agro Academie rondde hun programma af. Tijdens de laatste bijeenkomst kwam burgemeester Jacco van der Tak van Barneveld langs om samen met de jonge ondernemers te sparren over de agrarische ontwikkelingen in de Regio Foodvalley. Vervolgens ontvingen de elf deelnemers hun welverdiende certificaat uit handen van agro directeur Henk Overbeek. De afsluiting werd natuurlijk gevierd met een gezellige borrel. Vanaf april 2023 hebben de deelnemers hun kennis en kunde vergroot in acht bijeenkomsten, begeleid door verschillende Alfa-adviseurs. Deze experts hebben de jonge ondernemers ingewijd in allerlei aspecten van het ondernemerschap. De laatste bijeenkomst bood de kans om terug te blikken op de stof, die zowel vakinhoudelijke als sociale onderwerpen besloeg. Alle deelnemers kijken terug op een leerzaam en inspirerend traject. De bijeenkomsten behandelden onder andere: De jaarrekening en balans Inzicht in saldo, resultaat en liquiditeit DISC-analyse Rechtsvormen, familie- en erfrecht Wet- en regelgeving Samenwerking Bedrijfsperspectief en ontwikkeling Gesprekstechnieken: hoe verkoop ik mezelf en mijn bedrijf? De Alfa Agro Academie is ontworpen om ondernemers praktisch te ondersteunen met direct toepasbare handvatten. Het draait niet om theorie, maar om concrete oplossingen en adviezen waar ondernemers meteen mee aan de slag kunnen. De jonge ondernemers van deze lichting waren enthousiast en zagen de bijeenkomsten als waardevolle momenten van leren en groei. Ze hebben niet alleen kennis opgedaan, maar ook van elkaar geleerd en ervaringen uitgewisseld. Allemaal staan ze aan de vooravond van een bedrijfsovername of hebben deze net achter de rug, en het was fijn om hierover met leeftijdsgenoten te kunnen sparren. Kortom, de Alfa Agro Academie is een groot succes gebleken, en we kijken uit naar de volgende lichting jonge agrarische ondernemers die klaarstaan om hun kennis en netwerk verder uit te breiden.

Persoonlijke ontwikkeling

Lees verder
Bekijk alle items