Alfa/ABAB gaat vanaf 1 januari verder onder een nieuwe naam!

Graag brengen we je op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf! In december 2023 kondigden Alfa Accountants en Adviseurs en ABAB hun voornemen om te fuseren aan. Ondertussen is de naam van de nieuwe organisatie bekend gemaakt: aaff.  
In deze naam herken je direct het verleden, want de eerste letters komen terug in ABAB en Alfa. Vooralsnog opereren zowel Alfa als ABAB tot het einde van dit jaar onder hun eigen naam. Vanaf 1 januari 2025 communiceren we vanuit de nieuwe naam aaff.  

 

Wat betekent dit voor jou als potentiële nieuwe medewerker?

De nieuwe organisatie kent geen partnerstructuur. De bijna 2000 collega’s zijn samen voor 100% eigenaar. Kom je voor onbepaalde tijd bij ons werken? Dan word ook jij automatisch mede-eigenaar. Ons wervingsproces verandert niet en datzelfde geldt voor onze toewijding aan het bieden van een fijne werkomgeving.  We streven naar groei en zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen! 

Over Alfa

Alfa is een organisatie van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die werken voor ondernemers in het mkb en de agrarische sector. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 80 jaar actief. Alfa gelooft in de kracht van lokaal ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Met meer dan 35 vestigingen en 1200 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht. 

Ondernemen met Alfa is groot worden in wat echt telt. Kijk voor meer informatie op www.alfa.nl.

Over ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancy dienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. Met bijna honderd jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen is ABAB het verlengstuk van ondernemingen. ABAB werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. De specialisten van ABAB hebben niet alleen verstand van hun vak, maar ook van de sector. Anno 2023 is ABAB de partij die obstakels wegneemt en erop gericht is ondernemerschap te stimuleren. ABAB, Van betekenis. Kijk voor meer informatie op www.abab.nl