Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Aalsmeer

Wij zijn Alfa Aalsmeer. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Aalsmeer

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Aalsmeer houdt wel van een feestje. We hebben niet voor niets in het medewerkers tevredenheid onderzoek de sfeer met stip op 1 staat. Onze collega Saskia woont op een boerderij en Anne in de Amsterdamse Pijp. Jim heeft maar liefst zes konijnen, Mirjam speelt graag piano en Mark kan je alles over boogschieten vertellen. 90% van al onze stagiaires blijven bij Alfa werken. Word jij onze volgende collega?

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Aalsmeer?

Bekijk snel onze vacatures in Aalsmeer of neem contact met ons op om kennis te maken! 

Waar ligt jouw interesse?