Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Arnhem

Wij zijn Alfa Arnhem. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Arnhem

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team bestaat uit 45 medewerkers. We vormen een cluster met de vestigingen Ede en Arnhem. We wonen van Odijk tot Zevenaar en van Nijkerk tot Opheusden. We hebben een enthousiaste personeelsvereniging die elk jaar weer een leuk uitje organiseert. Zo hebben we vorig jaar met z’n allen een toffe mini classic tour gedaan. Ook de jaarlijkse BBQ is altijd een feestje en de echte kookprinses is Heidi die een keer een Italiaans buffet klaarmaakte. Voor bordspelletjes en escaperooms moet je bij Hendry zijn. We werken ons graag in het zweet op de racefiets en mountainbike. Tijdens de lunch maken we graag een wandeling of spelen we een potje tafelvoetbal. De teamuitjes worden vereeuwigd door de camera van Martin. Benieuwd naar meer? Neem dan contact op!

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Arnhem?

Bekijk snel onze vacatures in Arnhem of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?