Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Assen

Wij zijn Alfa Assen. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Assen

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Maak kennis met ons team in Groningen bij Alfa! Wij geloven in teamwork en het benutten van elkaars unieke kwaliteiten. Of je nu een directielid bent of een stagiair(e), bij Alfa is iedereen gelijk en telt evenveel mee in een open en informele sfeer.
Ons team bestaat uit 35 collega’s, waaronder 13 vrouwen, met leeftijden variërend van 22 tot 59 jaar.  We zijn actief en sportief, behaalden de 2e plaats bij de Alfa Fit Challenge, en organiseren regelmatig leuke activiteiten via onze personeelsvereniging. Gezelligheid staat hoog in het vaandel, en we kijken echt naar elkaar om.
Elke twee maanden hebben we een kantoorlunch met belangrijke updates, genieten we wekelijks van vers fruit, en maken we in de pauze tijd voor klaverjassen, pesten of een wandeling door het stadspark. En niet te vergeten, onze teamvoorzitter van de Ondernemingsraad is Marga Bijma! We kijken ernaar uit je snel te ontmoeten. 

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Assen?

Bekijk snel onze vacatures in Assen of kom vrijblijvend kennismaken

Waar ligt jouw interesse?