Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Barneveld

Wij zijn Alfa Barneveld. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Barneveld

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Barneveld bestaat uit 43 medewerkers, 53% is man en 47% is vrouw, dus dit is aardig gelijk verdeeld. We hebben een agro en een mkb team, daarnaast een fiscaal-juridisch team en een bedrijfskundig team. De jongste collega binnen ons team is 19 jaar en onze oudste collega is 63 jaar. Alles bij elkaar is de gemiddelde leeftijd 40. Het record van langst werkende collega staat momenteel op 35 dienstjaren. Het is hier dus goed vol te houden!

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Barneveld?

Bekijk snel onze vacatures in Barneveld of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?