Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Bleiswijk

Wij zijn Alfa Bleiswijk. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Bleiswijk

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Alfa Accountants en Adviseurs Bleiswijk bestaat uit 45 medewerkers. We vormen een cluster samen met de kantoren in Aalsmeer en Leiden en werken daarom ook veel clusteroverstijgend. 
We hebben een enthousiaste personeelsvereniging die elk jaar weer een leuk uitje organiseert. Zo zijn we vorig jaar met z'n allen naar Lemmer geweest! Op ons kantoor hebben we ook veel sportievelingen; de één is een ster in honkbal, de ander speelt een aardig potje padel en we hebben ook een hele fanatieke bingospeler (ook een sport, toch?) 
Tijdens de pauze hoef je je niet te vervelen; collega's maken namelijk graag een wandeling, spelen een potje tafeltennis of gaan darten. We hebben 2023 afgesloten met een gezellig diner en feest. Ben jij er volgend jaar ook bij?

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Bleiswijk?


Bekijk snel onze vacatures in Bleiswijk of kom vrijblijvend kennismaken!

 
 
 

Waar ligt jouw interesse?