Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Dodewaard

Wij zijn Alfa Dodewaard. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Dodewaard

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Rivierenland heeft kantoren gevestigd in Gorinchem en Dodewaard. Binnen ons team hebben we alles onder één dak, qua functiegroepen. We luiden de zomervakantie in met een kantoorbarbecue. Ook het einde van het jaar sluiten we in stijl af. We zijn fanatieke tafelvoetbalspelers en hebben de lekkerste koffie! Lunchen doen we overal: in de kantine, op het terras of tijdens een rondje lopen. Mogen we jou uitdagen voor een potje tafelvoetbal? 

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Dodewaard?

Bekijk snel onze vacatures in Dodewaard of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?