Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Dronten

Wij zijn Alfa Dronten. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Dronten

Maak kennis met ons team in Dronten

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen!

Image

De vestiging Dronten is samen met onze kantoren in Barneveld en Harderwijk, één cluster. Daardoor kunnen we de expertise van onze collega’s van deze 3 vestigingen inzetten voor al onze klanten.

In Dronten hebben we een gezellig dynamisch team. De jongste binnen ons team is 21 jaar en onze oudste collega is 58 jaar.  We werken aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan nu.

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Dronten?

Bekijk snel onze vacatures in Dronten of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?