Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Gorinchem

Wij zijn Alfa Gorinchem. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Gorinchem

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Team Gorinchem heeft collega's in alle leeftijdscategorieën. Onze collega’s hebben uiteenlopende interesses; van sportieve uitdagingen en mooie reizen tot het bezoeken van een concert of festival en alles daar tussen. Kortom, je hebt altijd een leuk gesprek bij de koffieautomaat. Succes delen we en vieren we samen! Met heel het cluster luiden we de zomervakantie in met een kantoor barbecue. Ook het einde van het jaar sluiten we in stijl af. We hebben een enthousiaste personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Ben jij bij het volgende uitje erbij?

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Gorinchem?

Bekijk snel onze vacatures in Gorinchem of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?