Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Heerhugowaard

Wij zijn Alfa Heerhugowaard. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Heerhugowaard

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Maak kennis met ons geweldige team van kantoor Heerhugowaard! Met ruim 50 collega’s vormen wij echt een heel leuk team bij Alfa. Wat ons bijzonder maakt? Wij zijn allemaal mede-eigenaar, waardoor je snel veel verantwoordelijkheid krijgt en ruimte om je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen.

In Heerhugowaard hebben wij specialisten op diverse gebieden, waaronder mkb, mkb agro, fiscaal, juridisch, salaris en personeel en veehouderij. Ons doel? Werkplezier vooropstellen, zowel voor onze klanten als voor onszelf.

Met ons jong, enthousiast team en een actieve personeelsvereniging aan uitjes en activiteiten geen gebrek! Zo zijn we vorig jaar naar Texel geweest, is er jaarlijks een barbecue en sluiten we het jaar altijd af met een feestelijk sint/kerstdiner. Zien we jou snel?

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Heerhugowaard?

Bekijk snel onze vacatures in Heerhugowaard of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?