Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Heythuysen

Wij zijn Alfa Heythuysen. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Heythuysen

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Heythuysen is het meest zuidelijke kantoor van Alfa, waar 18 medewerkers werken. En regelmatig vliegen er verschillende collega's van andere kantoren bij ons binnen. Samen met de kantoren Uden en Raamsdonksveer vormen we het cluster Brabant Limburg.

 

Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten.  De activiteiten wisselen tussen een uitje met het hele cluster en met ons eigen kantoor. Het wekelijkse kantoorfruit is een gezonde toevoeging is aan onze werkomgeving.

 

Tijdens de pauzes heerst er een georganiseerde bedrijvigheid. Sommige collega's maken een wandeling, anderen praten buiten even bij. Kortom, in Heythuysen streven we naar een evenwichtige mix van werk en ontspanning. 

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Heythuysen?

Bekijk snel onze vacatures in Heythuysen of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?