Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Hoogeveen

Wij zijn Alfa Hoogeveen. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Hoogeveen

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Hoogeveen en Emmen bestaat uit 40 medewerkers, waarvan 50 procent man is. De personeelsvereniging haalt 1 x per maand gebak voor ons en we staan met elkaar staan voor vitaliteit, inclusiviteit én kwaliteit. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen met de bekende noordelijke nuchterheid. Eigen initiatief tonen vinden we belangrijk. We zijn persoonlijk en hebben oprecht aandacht voor elkaar. Bij ons kun je jezelf zijn.

Ieder werkt vanuit zijn/haar eigen expertise en van daaruit zoeken we de samenwerking op. Je doet het niet alleen, iedereen is een belangrijk onderdeel van het proces. We werken samen op kantoor en hebben de flexibiliteit om thuis te werken. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden en we bieden goede begeleiding. Persoonlijke groei is belangrijk, maar we geven ook elkaar graag de ruimte om te groeien. Groeien bij Alfa is groot worden in wat echt telt. Wat betekent dit voor jou?

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Hoogeveen?

Bekijk snel onze vacatures in Hoogeveen of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?