Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa IJsselstein

Wij zijn Alfa IJsselstein. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in IJsselstein

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in IJsselstein bestaat uit 47 medewerkers, daarvan is 47% vrouw. We hebben 4 afdelingen te weten, MKB, Agrarisch, Advies en het secretariaat. Afgelopen zomer heeft Dennis de Iron Man triatlon Vichy heeft gedaan in Frankrijk,  zijn tijd was 9.33,13 uur. Verder houden we van BBQ’en om de zomer in te luiden. We zijn erg fanatiek en houden leuke sales challenges, waarbij er wordt getrakteerd op taart door Ton als we het doel bereiken.

 

 

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in IJsselstein?

Bekijk snel onze vacatures in IJsselstein of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?