Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Leeuwarden

Wij zijn Alfa Leeuwarden. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Leeuwarden?

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Fryslân bestaat uit 63 collega’s, waarvan 51% vrouw is. Ons cluster heeft drie vestigingen; Leeuwarden, Sneek en Buitenpost. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en zijn met het kantoor in Leeuwarden BREEAM gecertificeerd. In ons team bakt Tineke de lekkerste taarten, kan Benedict je alles vertellen over de paardensector en bestelt Friso vrijdags de snacks. Help jij mee om de volgende taart op te eten? Solliciteer dan vandaag.

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Leeuwarden?

Bekijk snel onze vacatures in Leeuwarden of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?