Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Leiden

Wij zijn Alfa Leiden. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Leiden

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Op maandag 5 februari is het zover: de eerste werkdag voor zo'n 15 medewerkers op onze gloednieuwe vestiging in Leiden! Het kantoor maakt deel uit van cluster Aalsmeer-Bleiswijk en biedt diverse diensten onder één dak: accountancy, fiscaal/juridisch en bedrijfskundig advies. Vooral actief in de transport- en doe-sector. 
Het team houdt van een feestje en sfeer staat dan ook met stip op één in het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Wat verder goed is om te weten, is dat het kantoor uitstekend bereikbaar is via het OV, zowel voor onze klanten als collega's! Ben jij klaar om onze volgende collega te worden?

Waar ligt jouw interesse?