Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Naaldwijk

Wij zijn Alfa Naaldwijk. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Naaldwijk

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Naaldwijk bestaat uit 60 collega’s, waarvan net iets meer dan de helft man is. De leeftijd van de collega’s varieert van 19 tot 62. Er heerst een fijne sfeer in kantoor en de collega’s zijn erg betrokken naar elkaar. We hebben een enthousiaste personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert die druk bezocht worden.

De klanten die we bedienen zijn zowel actief in de tuinbouw als in de MKB. Wij zijn met name gespecialiseerd in de glastuinbouw, in de transport- en installatiebranche. We werken met een vitaliteitsprogramma met elke maand een andere activiteit. Hierbij krijgen we o.a. jaarlijks de kans om een health check te doen en zo blijven we helemaal fit!

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Naaldwijk?

Bekijk snel onze vacatures in Naaldwijk of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?