Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Nijkerk

Wij zijn Alfa Nijkerk. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Nijkerk

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team in Amersfoort/Nijkerk bestaat uit 35 medewerkers. Onze cluster heeft twee kantoren, één in Amersfoort en één in Nijkerk, maar 10 minuten rijden van elkaar. De meeste collega’s werken afwisselend in Amersfoort en Nijkerk waardoor we elkaar toch regelmatig zien. Het fietsenrek in Amersfoort is altijd goed gevuld, collega’s die dichtbij wonen komen op de fiets. Ons secretariaat is flexibel, wanneer het nodig is vervangen zij elkaar op de twee verschillende vestigingen. Naast kennis van financiële dienstverlening hebben wij heel wat muzikaal talent in ons team!

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Nijkerk?

Bekijk snel onze vacatures in Nijkerk of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?