Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt

Alfa Wageningen

Wij zijn Alfa Wageningen. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Hoofdkantoor

Ons kantoor in Wageningen is het hoofdkantoor van onze organisatie. Wij ondersteunen en leveren service aan de regiovestigingen van Alfa op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvisering. Maar ook op facetten als marketing, communicatie, HRM en ICT.

Image

Maak kennis met ons team

in Wageningen

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons kantoor in Wageningen is het hoofdkantoor van Alfa. We hebben stafafdelingen zoals HRM, Marketing en ICT, maar ook adviserende teams op het gebied van fiscaliteit, bedrijfskunde en duurzaamheid. Ons team bestaat uit 71 medewerkers en we geven onze baan gemiddeld een 7,9.             

We hebben ook een aantal sportieve collega's op kantoor. Daarom organiseert Lucas een voetbaltoernooi voor heel Alfa. Naast leuke uitjes houden we van lekker eten. Zo zorgt Dea dat er iedere week iets lekker bij de lunch is en houden we eens per kwartaal een aanschuiflunch. Hierbij nemen alle collega's een eigen gerecht mee. Ook hebben we een kantoorbarbecue waarbij de PV iedere maand een barbecue organiseert. De gerechten worden uiteraard met elkaar gedeeld. 

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Wageningen?

Bekijk snel onze vacatures in Wageningen of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?