Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Zelhem

Wij zijn Alfa Zelhem. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?
Image

Maak kennis met ons team

in Zelhem

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Wij zijn onderdeel van cluster Achterhoek. Wij hebben niet één, niet twee, niet drie, maar viér kantoren in de Achterhoek. Met zo’n 90 medewerkers verspreid over de kantoren Zelhem, Aalten, Winterswijk en Zutphen hebben wij een gezellig en open team dat goed weet samen te werken. Het maakt niet uit of je een stagiaire of een directielid bent, iedereen is gelijk. We werken hard, maar hebben ook zeker oog voor gezelligheid. Zo lassen we regelmatig een vrijdagmiddagborrel in of kiezen we voor een snackfriday. Daarnaast hebben we ook een groot aantal sportieve collega’s die samen hardlopen of fanatiek tegen elkaar paddelen. In 2024 staan er weer leuke activiteiten gepland vanuit de sportcommissie, de personeelsvereniging en de jong alfa commissie. Kortom, genoeg gezelligheid op de planning. Meer zien van cluster Achterhoek? Neem dan contact op!

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Zelhem?

Bekijk snel onze vacatures in Zelhem of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?