Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Zwolle

Wij zijn Alfa Zwolle. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?
Image

Maak kennis met ons team

in Zwolle

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

Ons team bestaat uit 70 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen: Zwolle, Meppel en IJsselmuiden. Ons pand in Zwolle was vroeger een schoolgebouw en in Meppel werken we in een voormalig woonhuis. Binnen ons cluster zijn veel collega’s die met de fiets naar het werk komen en zelfs een aantal collega’s die komen lopen. Er zijn ook collega’s die een autorit van een uur trotseren om bij ons op kantoor te werken. Naast accountancy is er binnen ons cluster ook veel specialisme in huis op fiscaal en bedrijfskundig gebied. Kom jij onze specialisten versterken? Solliciteer dan nu.

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Zwolle?

Bekijk snel onze vacatures in Zwolle of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?