"Volledige focus op werk nu"

Voor Jonah van Ravenzwaaij is het de laatste weken een opeenstapeling van mooie momenten: eind juli rondde hij zijn master finance aan de Universiteit van Amsterdam af, vierde hij vakantie in Verona, Valencia én Gent en mag hij zich per 1 augustus mede-eigenaar van Alfa noemen. Iets om trots op te zijn, want de pas 21-jarige waarderingsdeskundige bij Alfa Consultants is nog best een jonkie in deze vaak wat zwaardere overnametrajecten.

Betrokken

Jonah: “Vorig jaar ben ik aan het begin van het schooljaar voor 24 uur per week bij Alfa Consultants gestart en nu een jaar later heb ik mijn vaste contract voor 36 uur. Ik heb veel geleerd: als adviseur word je breed ingezet, zo heb ik bijvoorbeeld mogen werken aan het opzetten van een medewerkersparticipatie regeling. Hierbij was ik naast het vervaardigen van een waarderingsrapport om de prijs van de aandelen te bepalen betrokken bij de fiscale en juridische aspecten die benodigd waren om de regeling vorm te geven. Daarnaast ben ik ook betrokken bij diverse verkooptrajecten, waarbij ik bijvoorbeeld ingezet word om anonieme profielen op te stellen, informatiememoranda op te stellen en contacten te leggen met potentiële gegadigden.”

LinkedIn

Jonah valt onder het team Waarderingen en wordt aangestuurd door Wilco Dokman. “Toen ik een tijdje geleden via LinkedIn voorbij zag komen dat de Alfa Consultants tak van Nijkerk naar Aalsmeer ging uitbreiden, zag ik mijn kans schoon. Ik woon in Amsterdam-Oost, dus Aalsmeer is op prima afstand, maar uiteraard rijd ik ook af en toe naar Nijkerk. Ik weet inmiddels dat dit het werk is wat ik leuk vind en waar ik me nu volledig op kan focussen. Bij Alfa krijg je superveel ruimte en vrijheid om je te ontwikkelen, een foutje maken mag daar leer je van, je krijgt snel verantwoordelijkheid.”

In zijn vrije tijd vind je Jonah op het voetbalveld, in de sportschool of op het terras met een biertje.
Van harte Jonah, welkom bij de club!