Cluster Aalsmeer-Bleiswijk opent derde vestiging in Leiden

Cluster Aalsmeer-Bleiswijk opent derde vestiging in Leiden

Cluster Aalsmeer-Bleiswijk opent derde vestiging in Leiden

Op maandag 5 februari is de eerste werkdag voor zo'n 15 medewerkers op onze nieuwe vestiging in Leiden! Het kantoor maakt deel uit van cluster Aalsmeer-Bleiswijk en biedt diverse diensten onder één dak: accountancy, fiscaal/juridisch en bedrijfskundig advies. Op het moment zijn ze met name actief in de transport- en doe-sector en zijn ze aan de slag met het uitbreiden van de klantenportefeuille. Het pand bevindt zich op aan de Vondellaan 512332 AA.

Image

Waarom Alfa?

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. We zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. Geen wolkenkrabbers in de grote steden, maar juist regionaal vertegenwoordigd in de kleine steden en dorpen eromheen en vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

Als onze collega krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Nieuwe collega's gezocht

Het team houdt van een feestje en sfeer staat dan ook met stip op één in het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Wat verder goed om te weten is, is dat het kantoor ontzettend goed bereikbaar is via het OV, zowel voor onze klanten als collega's! Wordt jij onze volgende collega? Bekijk hieronder de openstaande vacatures!