Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Harderwijk

Wij zijn Alfa Harderwijk. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Harderwijk

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Image

In Harderwijk is ons kantoor gevestigd in het pand van Green Offices, wat staat voor fijne werkplekken in een uiterst duurzaam gebouw. We hebben daar onze eigen ruimte waar we met verschillende collega’s werken in een wat kleiner team. Kantoor Harderwijk hoort bij het cluster Barneveld waar we alle expertise in huis hebben. We voorzien onze klanten uit het agrarische en mkb van fiscaal-juridische, bedrijfskundig en strategisch advies en verzorgen hun financiële- en loonadministratie al naar gelang de grootte van de klant. Het complete team van cluster Barneveld-Harderwijk bestaat uit 46 collega’s.