Groeien bij Alfa is van betekenis zijn

Alfa Raamsdonksveer

Wij zijn Alfa Raamsdonksveer. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. 

Groot worden in wat echt telt

Als onze toekomstige collega krijg je bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Image

Maak kennis met ons team

in Raamsdonksveer

Bij Alfa werken in en aan sterke teams, waarbij we inzetten op elkaars specifieke kwaliteiten. Voor welk doel we ook gaan, we doen het altijd samen. In een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. Of je nu directielid bent of stagiair(e), iedereen telt net zo hard mee. 

Wij hopen je snel te leren kennen, maar om je alvast een indruk te geven van ons team, hebben we een aantal weetjes over ons team op een rijtje gezet:

Ons team in Brabant-Limburg bestaat uit 59 collega’s, waarvan 50.8 % man is en 49.2% vrouw. Ons team werkt verspreid over drie Alfa kantoren in Raamsdonksveer, Langenboom en Heythuysen.

Binnen ons team zijn er zelfs collega`s die naast hun werk bij Alfa ook nog een agrarisch bedrijf runnen. Wij zijn tussen de 20 en 66 jaar oud en onze meest zuidelijke collega komt uit het prachtige Wittem. 

Image

Wil je ook deel uitmaken van ons team

in Raamsdonksveer?

Bekijk snel onze vacatures in Raamsdonksveer of kom vrijblijvend kennismaken!

Waar ligt jouw interesse?